Målgränd tillhör Högalundsenheten och ligger i Ektorp vägg i vägg med Målgränds skola. Inom Högalundsenheten arbetar vi aktivt med att skapa en VI-känsla i respektive hus, hos både barn och personal.

fredag 25 augusti 2017

Veckobrev

Den här veckan har nästan alla barn varit tillbaka på förskolan igen. Vi tycker det är roligt att barnen är tillbaka igen och vi hoppas att både barnen och ni föräldrar känner likadant.

Den här veckan har vi delat barnen mycket i de nya grupperna. I de olika grupperna har vi blandannat ritat, målat, varit ute på gården och gått iväg till en lekpark. Vi arbetar mycket med att bygga upp tryggheten i de olika grupperna. Både bland våra nya barn och de barn som har varit lediga länge.

Vi är ute i alla väder och vill därför att barnen har kläder för alla väder i rätt storlek. Då vi är ute även när det regnar vill vi att det finns regnkläder och stövlar till barnen på förskolan.

Tisdagen den 5 september är det föräldramöte. Inbjudan till det har ni fått med er hem. Det hänger annars på era barns hyllor. Vi hoppas att ni är många som har möjlighet att komma.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar