Målgränd tillhör Högalundsenheten och ligger i Ektorp vägg i vägg med Målgränds skola. Inom Högalundsenheten arbetar vi aktivt med att skapa en VI-känsla i respektive hus, hos både barn och personal.

fredag 17 mars 2017

Veckobrev

På avdelning solen har barnen målat den här veckan. Barnen har fått skapat mycket fritt och vi har blandat mycket färger. Barnen har känt stor glädje i det fria skapandet och att få skapa tillsammans med kompisarna. Vi har även tränat på att hjälpa varandra och att be om hjälp.  Något barnen har tagit på stort allvar. På avdelning månen har vi också arbetat mycket med skapande. Vi har arbetat mycket med att barnen ska få syn på processen i sitt målande genom att barnen fått måla Diddi flera gånger.

På måndag har personalen planeringsdag och förskolan är stängd. Förskolan är bara öppen för de barn som anmält till våran förskolechef att de behöver barnomsorg. Nästa vecka kommer en lärarstudent att göra sin praktik hos oss. Hon har varit hos oss tidigare och är känd för barnen. 

Vi är ute i alla väder. Vädret är väldigt växlande vilket innebär att det vissa dagar är varmt medan det andra dagar är kallt. Det är därför bra om det finns kläder som passar både varmare och kallare dagar. Vi vill även att ni kollar över era barns regnkläder så att kläderna är hela och i rätt storlek.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar